Ingredienser:
2-3 pers.
Risengrød af:
1 dl vand
1 dl grødris
400 ml kokosmælk
Lidt salt
Koges med kornene fra en hel vaniljestang
Evt. lidt risdrik
300 ml soja piskefløde (eller ris piskefløde)
Hakkede mandler efter smag
Smages til med lidt flormelis
Sådan gør du:
Først laves risengrøden – evt. dagen i forvejen.
Risengrød:
Bring vand i kog og tilsæt ris, der koger i 2 min. Herefter kommes kokosmælk i sammen med kornene fra en vaniljestang. Lad også bare stangen koge med.
Husk at røre jævnlig i gryden under kogning.
Grøden koges til den er lind, selve vaniljestangen tages op og lidt salt tilsættes. Stilles i køleskabet til den er kold, eller til næste dag.
Hvis grøden efter afkøling ikke er lind i konsistensen, tilsættes risdrik.

Herefter piskes soja piskefløden og røres i. Hakkede mandler vendes i og der smages til med lidt flormelis.
Risalamanden stilles i køleskabet inden servering og serveres med kirsebærsauce.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...