- Chokoladebradepandekage Ingredienser:
400 g hvedemel
450 g sukker
100 g kakao
1 tsk. natron
175 g smeltet margarine (mælkefri)
4 æg
½ liter appelsinjuice
Pyntes med glasur
Sådan gør du:
Bland mel, sukker, kakao og natron.
Hereft ... Læs mere Ingredienser:
400 g hvedemel
450 g sukker
100 g kakao
1 tsk. natron
175 g smeltet margarine (mælkefri)
4 æg
½ liter appelsinjuice
Pyntes med glasur
Sådan gør du:
Bland mel, sukker, kakao og natron.
Hereft ... Læs mere
- Chokoladecreme til lagkage [Medlemsopskrift] Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
120 g sukker
90 g mælkefri margarine (fx FRI)
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g mørk chokoladecreme (fra Plamil)
1 spsk. usødet kakaopulver
4 dl mælkefri piskefløde
Sådan gø ... Læs mere Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
120 g sukker
90 g mælkefri margarine (fx FRI)
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g mørk chokoladecreme (fra Plamil)
1 spsk. usødet kakaopulver
4 dl mælkefri piskefløde
Sådan gø ... Læs mere
- Chokolademuffins Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips. Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips.
 Derfor kan du ikke benytte linket: ... Læs mere
- Chokoladeskum Ingredienser:
100 g mørk chokolade (fx Toms 57 % mørk*) 
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang 
4 bægre pasteuriserede æggehvider
1 knivspids salt
* Kan ind ... Læs mere Ingredienser:
100 g mørk chokolade (fx Toms 57 % mørk*) 
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang 
4 bægre pasteuriserede æggehvider
1 knivspids salt
* Kan ind ... Læs mere
- Creme til fx fastelavnsboller eller lagkage Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips. Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips.
 Derfor kan du ikke benytte linket: ... Læs mere
- Fastelavnsboller med creme Ingredienser:
16 stk.
500 g Amo Hvedemel
50 g margarine (mælkefri)
2½ dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g gær
1 æg
3 spsk. sukker
¼ tsk. salt
Pyntes med flormelis eller glasur
Sådan gør du:
Start med ... Læs mere Ingredienser:
16 stk.
500 g Amo Hvedemel
50 g margarine (mælkefri)
2½ dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g gær
1 æg
3 spsk. sukker
¼ tsk. salt
Pyntes med flormelis eller glasur
Sådan gør du:
Start med ... Læs mere
- Flutes med rosmarin Ingredienser:
Ca. 14 stk.
Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel
50 g gær
Ca. 4 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
2-3 spsk. rosmarin (kan udelades)
2 spsk. flydende honning 
Pensles evt. med æg
Sådan gør du:
 ... Læs mere Ingredienser:
Ca. 14 stk.
Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel
50 g gær
Ca. 4 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
2-3 spsk. rosmarin (kan udelades)
2 spsk. flydende honning 
Pensles evt. med æg
Sådan gør du:
 ... Læs mere
- Frosting til muffins / cupcakes Ingredienser:
150 g neutral soja smøreost (Fx Tofutti, købes i Helsekost)
50 g margarine (mælkefri)
250 g flormelis
Evt. frugtfarve
Sådan gør du:
Pisk smøreosten blød med en elpisker.
Pisk margarinen i og t ... Læs mere Ingredienser:
150 g neutral soja smøreost (Fx Tofutti, købes i Helsekost)
50 g margarine (mælkefri)
250 g flormelis
Evt. frugtfarve
Sådan gør du:
Pisk smøreosten blød med en elpisker.
Pisk margarinen i og t ... Læs mere
- Fødselsdagskringle Ingredienser:
Ca. 16-20 personer
500 g Amo Hvedemel
75 g margarine (mælkefri)
50 g gær
1 æg 
Ca. 2 ½ dl risdrik, havredrik el.lign.
1 spsk. sukker (25 g)
1 tsk. salt (5 g)
Remonce fyld: 
150 g margarine (mælkefri) og 150  ... Læs mere Ingredienser:
Ca. 16-20 personer
500 g Amo Hvedemel
75 g margarine (mælkefri)
50 g gær
1 æg 
Ca. 2 ½ dl risdrik, havredrik el.lign.
1 spsk. sukker (25 g)
1 tsk. salt (5 g)
Remonce fyld: 
150 g margarine (mælkefri) og 150  ... Læs mere
- Gulerodsboller Ingredienser:
12 stk.
400 g Amo Hvedemel
200 g revne gulerødder
100 g havregryn
75 g solsikkekerner (kan udelades)
2 dl soja yoghurt (Fx Alpro Soya naturel)
1 dl lunken vand
50 g gær
1 spsk. brun farin
2 tsk. salt
Æg til p ... Læs mere Ingredienser:
12 stk.
400 g Amo Hvedemel
200 g revne gulerødder
100 g havregryn
75 g solsikkekerner (kan udelades)
2 dl soja yoghurt (Fx Alpro Soya naturel)
1 dl lunken vand
50 g gær
1 spsk. brun farin
2 tsk. salt
Æg til p ... Læs mere
- Hindbærcreme til lagkage Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
300 g frosne hindbær
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 dl soja yoghurt neutral (fx Alpro)
3 blade husblas 
4 dl mælkefri piskefløde 
Sådan gør du:
Bær kommes i gryde ... Læs mere Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
300 g frosne hindbær
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 dl soja yoghurt neutral (fx Alpro)
3 blade husblas 
4 dl mælkefri piskefløde 
Sådan gør du:
Bær kommes i gryde ... Læs mere
- Hjemmelavet fondant Ingredienser:
15 skumfiduser/marshmallows
(skal de være glutenfri, brug Haribo Chamallows)
2 spsk. vand
1 spsk. olie
ca. 300 g flormelis
Evt. pastafarve eller frugtfarve
Sådan gør du:
Skumfiduser, olie og vand ... Læs mere Ingredienser:
15 skumfiduser/marshmallows
(skal de være glutenfri, brug Haribo Chamallows)
2 spsk. vand
1 spsk. olie
ca. 300 g flormelis
Evt. pastafarve eller frugtfarve
Sådan gør du:
Skumfiduser, olie og vand ... Læs mere
- Kanelsnegle Ingredienser:
15 stk.
400 g Amo Hvedemel
100 g margarine (mælkefri)
50 g gær
50 g sukker
1 æg
2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign.
Fyld:
100 g margarine (mælkefri)
100 g brun farin
Drys med kanel
Æg til pensling
 ... Læs mere Ingredienser:
15 stk.
400 g Amo Hvedemel
100 g margarine (mælkefri)
50 g gær
50 g sukker
1 æg
2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign.
Fyld:
100 g margarine (mælkefri)
100 g brun farin
Drys med kanel
Æg til pensling
 ... Læs mere
- Lys creme til lagkage Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
4 spsk. Maizena majsstivelse
3-4 dl risdrik eller lign.
Lidt vaniljesukker
4 dl mælkefri piskefløde 
Sådan gør du:
Æggeblommer, sukker og ma ... Læs mere Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
4 spsk. Maizena majsstivelse
3-4 dl risdrik eller lign.
Lidt vaniljesukker
4 dl mælkefri piskefløde 
Sådan gør du:
Æggeblommer, sukker og ma ... Læs mere
- Marmeladesnegle Ingredienser:
15 stk.
400 g Amo Hvedemel
100 g margarine (mælkefri)
50 g gær
50 g sukker
1 æg
2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign.
Fyld:
Din yndlingsmarmelade
Æg til pensling
Sådan gør du:
Smelt marg ... Læs mere Ingredienser:
15 stk.
400 g Amo Hvedemel
100 g margarine (mælkefri)
50 g gær
50 g sukker
1 æg
2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign.
Fyld:
Din yndlingsmarmelade
Æg til pensling
Sådan gør du:
Smelt marg ... Læs mere
- Nemme sandwichboller Ingredienser:
BEMÆRK: skal hæve natten over
Ca. 9 stk.
25 g gær
2 tsk. rørsukker
2 tsk. salt
5 dl koldt vand
10 dl mel efter eget valg
(fx 4 dl rugmel, 3 dl sigtet speltmel, 3 dl hvedemel)
Sådan gør du:
G ... Læs mere Ingredienser:
BEMÆRK: skal hæve natten over
Ca. 9 stk.
25 g gær
2 tsk. rørsukker
2 tsk. salt
5 dl koldt vand
10 dl mel efter eget valg
(fx 4 dl rugmel, 3 dl sigtet speltmel, 3 dl hvedemel)
Sådan gør du:
G ... Læs mere
- Nemme små brød - boller og flutes Ingredienser:
4 personer
25 g gær
½ liter koldt vand
20 g groft salt
30 g sukker
Ca. 700 g hvedemel
Til flutene:
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
25 g gær
½ liter koldt vand
20 g groft salt
30 g sukker
Ca. 700 g hvedemel
Til flutene:
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere
- Pecan cookies Ingredienser:
125 g margarine (mælkefri)
6 spsk. valnøddeolie
150 g sukker
¼ tsk. fint salt
1 æg
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g grofthakkede pecannødder
Sådan gør du:
Pisk margarinen sammen med o ... Læs mere Ingredienser:
125 g margarine (mælkefri)
6 spsk. valnøddeolie
150 g sukker
¼ tsk. fint salt
1 æg
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g grofthakkede pecannødder
Sådan gør du:
Pisk margarinen sammen med o ... Læs mere
- Royal Ising Ingredienser:
1 bæger pasteuriserede æggehvider
1 tsk. citronsaft
ca. 300 g flormelis
Sådan gør du:
Tag 1 bæger pasteuriserede æggehvider op i en skål.
Kom citronsaft i.
Rør sammen med flormelis til det er ... Læs mere Ingredienser:
1 bæger pasteuriserede æggehvider
1 tsk. citronsaft
ca. 300 g flormelis
Sådan gør du:
Tag 1 bæger pasteuriserede æggehvider op i en skål.
Kom citronsaft i.
Rør sammen med flormelis til det er ... Læs mere
- Æg-erstatning Ingredienser:
1 æg = 3-4 spsk. æg-erstatning 
50 g hørfrø
6 dl vand
Sådan gør du:
Kog hørfrø i vandet i 5-10 min. under omrøring.
Sigt massen og lad den køle af.
BEMÆRK: Du skal bruge den sigtede vædde ... Læs mere Ingredienser:
1 æg = 3-4 spsk. æg-erstatning 
50 g hørfrø
6 dl vand
Sådan gør du:
Kog hørfrø i vandet i 5-10 min. under omrøring.
Sigt massen og lad den køle af.
BEMÆRK: Du skal bruge den sigtede vædde ... Læs mere
- Øl-boller Ingredienser:
Ca. 20 stk.
1 pk. gær
3 dl havregryn
3 dl vand
1 tsk. salt
1 let-øl 
500-600 g hvedemel
Sådan gør du:
Kog havregryn og vand med salt til tyk grød. 
Let-øllen hældes i lidt efter lidt, mens  ... Læs mere Ingredienser:
Ca. 20 stk.
1 pk. gær
3 dl havregryn
3 dl vand
1 tsk. salt
1 let-øl 
500-600 g hvedemel
Sådan gør du:
Kog havregryn og vand med salt til tyk grød. 
Let-øllen hældes i lidt efter lidt, mens  ... Læs mere
- Ølkage Ingredienser:
2 stk.
500 g Amo Hvedemel
500 g brun farin
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. natron
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 nisseøl/hvidtøl
Sådan gør du:
Bland mel, brun farin, kardemomme,  ... Læs mere Ingredienser:
2 stk.
500 g Amo Hvedemel
500 g brun farin
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. natron
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 nisseøl/hvidtøl
Sådan gør du:
Bland mel, brun farin, kardemomme,  ... Læs mere