Ingredienser:
1 bund:
120 g Amo Hvedemel
60 g Amo Grahamsmel
100 g kold margarine (mælkefri)
3 spsk. vand
Eksempel på fyld:
2 porrer og 1 løg skåret i mindre ringe og kogt 5 min.
150 g kogt skinke, evt. i tern
Æggemasse:
4 æg
1,5 dl soja cuisine (madlavningsfløde lavet på soja)
Salt og peber
Sådan gør du:
Margarine, mel og vand kommes i en skål.
Ælt dejen hurtigt sammen.
Tryk dejen ud i en tærteform og stil den i køleskabet mindst en time.
Fyldet gøres klar og æggemassen røres sammen.
Når dejen er klar, lægges fyldet i tærteformen og æggemassen hældes ud over.
Bagetid: 40 min. i en 180°C forvarmet ovn (varmluft 160°C).
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...