Sådan spurgte en mor (der er medlem i dag) mig på Facebook-siden BØRN MED MÆLKEALLERGI for noget tid siden. Hvad får jeg som medlem, som jeg ikke kan få på hjemmesiden i dag? Tak fordi du spurgte – du er sikkert ikke den eneste, der har tænkt netop det.

Du får adgang til al den viden jeg har samlet sammen de sidste 9 år, som mor til en dreng, der i dag må kaldes multiallergiker. Fødevareallergi fylder rigtig meget i vores hverdag, og jeg vil gerne hjælpe dig, med alt det jeg ved. Praktisk råd og vejledning. Mor til mor! Hvad har jeg oplevet, gjort forkert, blevet bedre til, og haft succes med? Det er DIN genvej.

Du får adgang til ALLE opskrifter – der er over 100 familietestede opskrifter. Blandt andet de meget eftertragtede fødselsdagsopskrifter. Masser af inspiration til nemme hverdagsretter og meget mere. Du får også mulighed for at dele opskrifter med de andre medlemmer + får opskrifter på en lækker 3 retters gæste-menu hele 4 gange om året.

Du har mulighed for at få kontakt med en anden familie (en BUDDY-familie), der ligesom din er berørt af mælkeallergi. En rigtig god mulighed for at kunne dele tanker, bekymringer, gode idéer og erfaringer med hinanden.

Derudover er der masser af særlige fordele for medlemmer. Du kan vinde skønne præmier, opnå mange fordelagtige rabataftaler, få en gratis medlemsgave osv. Du kan læse spændende interviews med eksperter på forskellige områder – alle nogle der kan bidrage til det at have allergi i familien. Du kan læse interviews med andre, der ligesom dig er berørt af mælkeallergi.

Ønsker du at give dit barn en glad hverdag på trods af de udfordringer der kan være, kan KlubMælkeallergi være din genvej. Her får du overblik og tryghed – tilmeld dig nu!