Hvad skal du på lørdag 29. september mellem kl. 10 og 17? Du er i hvert fald hermed inviteret til Allergi-messe i Odense – og det er oven i købet helt gratis!

Arrangøren er Glutenfri Forening Midtjylland, og jeg kan love, at der er lagt masser af kræfter i, for at det skal blive en fantastisk dag for både besøgende og deltagere. BØRN MED MÆLKEALLERGI har også sikret sig en stand, og jeg vil så gerne møde DIG.

Messen foregår her:
Frivilliges center i Odense
Jens Benzons Gade 54B
5000 Odense C

Der vil være masser af inspiration, for dig der skal undgå gluten, mælkeprodukter og/eller laktose. Men ikke nok med det – du vil blandt andet møde deltagere som:

– Allergikost
– Rikana sundkost
– Naturlic Karup
– Glutenfri-laktosefri
– Diabetesforeningen
– Joan Grønning – forfatter til “Bogen om Allergi”
– Johan Büllow Lakrids
– ”Is á Bella” (hjemmelavet italiensk is)
– med flere …

Kom og mød mig på messen i Odense på lørdag. Så byder jeg på en snak og en muffin. Jeg har nemlig lige bagt en masse chokolademuffins (mælke- og glutenfri), som nu er lagt i fryseren og klar til messe. Jeg håber, at vi ses 🙂