Ingredienser:
4 personer
500 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp (fx Struer Rasp)
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser eller fx minimajs
Kold dressing:
2 dl sojayoghurt (fx Alpro)
1 dl mayonnaise
Purløg
Smag til med lidt citronsaft, salt og peber
Sådan gør du:
Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk. salt og friskkværnet peber.
Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en slip let-pande i margarine (fx FRI eller Nutana), tilsat lidt olie, ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
Bland en kold dressing af sojayoghurt, mayonnaise og hakket purløg. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Opskriften er udviklet af 2 gange om ugen
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...