- "Hot curry" kyllingesuppe Ingredienser:
4 personer
1 spsk. olie
2-3 spsk. karry
2 fed hvidløg, presset
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g
2 dåser kokosmælk a 400 ml
1 grøn peberfrugt i tern
2 terninger hønsebouillon
125 g champignon i skiver
1/ ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 spsk. olie
2-3 spsk. karry
2 fed hvidløg, presset
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g
2 dåser kokosmælk a 400 ml
1 grøn peberfrugt i tern
2 terninger hønsebouillon
125 g champignon i skiver
1/ ... Læs mere
- Bechamelsauce til lasagne Ingredienser:
20 g margarine (mælkefri)
20 g hvedemel
3 dl risdrik, havredrik el.lign.
40 g sojaost (Fx Tofutti Creamy Smooth)
Muskatnød efter smag
Salt og peber
Sådan gør du:
Smelt margarinen i en gryde og t ... Læs mere Ingredienser:
20 g margarine (mælkefri)
20 g hvedemel
3 dl risdrik, havredrik el.lign.
40 g sojaost (Fx Tofutti Creamy Smooth)
Muskatnød efter smag
Salt og peber
Sådan gør du:
Smelt margarinen i en gryde og t ... Læs mere
- Boller i karry Ingredienser:
Antal boller lavet med en spiseske: ca. 35-40 stk.
750-800 g hakket kalv og svin
1,5 dl mel
1 revet løg
3 tsk. salt
½ tsk. peber
3 dl risdrik, havredrik el.lign.
2 æg
Sauce:
1 tsk. margarine (mælkefri, fx FRI ... Læs mere Ingredienser:
Antal boller lavet med en spiseske: ca. 35-40 stk.
750-800 g hakket kalv og svin
1,5 dl mel
1 revet løg
3 tsk. salt
½ tsk. peber
3 dl risdrik, havredrik el.lign.
2 æg
Sauce:
1 tsk. margarine (mælkefri, fx FRI ... Læs mere
- Cremet jordskoksuppe Ingredienser:
4 personer
1-2 spsk. olie
1 rødløg 
1 porre
200 g kartofler
300 g jordskokker
1 liter vand
1 hønsebouillonterning
1-2 spsk. mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Salt og peber
Flute eller andet brø ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1-2 spsk. olie
1 rødløg 
1 porre
200 g kartofler
300 g jordskokker
1 liter vand
1 hønsebouillonterning
1-2 spsk. mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Salt og peber
Flute eller andet brø ... Læs mere
- Fiskefrikadeller Ingredienser:
4 pers. 
800 g hakket torsk
3 spsk. hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
½ dl mælkefri ”madlavningsfløde” (cuisine)
2 små æg
1 lille fintrevet løg
2 tsk. salt
Evt. lidt peber
Små kartofler evt. med skræl og  ... Læs mere Ingredienser:
4 pers. 
800 g hakket torsk
3 spsk. hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
½ dl mælkefri ”madlavningsfløde” (cuisine)
2 små æg
1 lille fintrevet løg
2 tsk. salt
Evt. lidt peber
Små kartofler evt. med skræl og  ... Læs mere
- Fiskepakker Ingredienser:
4 personer
600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk
groft salt
peber
4 stykker bagepapir
2 porrer
2 persillerødder eller 5 gulerødder, ca. 300 g renset vægt
1 gul peberfrugt
1 æble
20 g bacon ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk
groft salt
peber
4 stykker bagepapir
2 porrer
2 persillerødder eller 5 gulerødder, ca. 300 g renset vægt
1 gul peberfrugt
1 æble
20 g bacon ... Læs mere
- Frikadeller Ingredienser:
400 g hakket kalv og flæsk
1 dl havregryn
1 æg
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
1,5 tsk. salt
Hvidløgspeber
Hakket løg efter smag
1 revet gulerod / ½ squash
Sådan gør du:
Kom alle ingredien ... Læs mere Ingredienser:
400 g hakket kalv og flæsk
1 dl havregryn
1 æg
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
1,5 tsk. salt
Hvidløgspeber
Hakket løg efter smag
1 revet gulerod / ½ squash
Sådan gør du:
Kom alle ingredien ... Læs mere
- Fyldte pandekager med kylling og squash Ingredienser:
Pandekagedej:
75 g Amo Hvedemel
½ tsk. salt
2 æg
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g smeltet margarine (mælkefri)
Fyld:
300 g kyllingefilet i strimler 
1 hakket løg 
300 g squash 
1 spsk. olie 
1 fed h ... Læs mere Ingredienser:
Pandekagedej:
75 g Amo Hvedemel
½ tsk. salt
2 æg
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g smeltet margarine (mælkefri)
Fyld:
300 g kyllingefilet i strimler 
1 hakket løg 
300 g squash 
1 spsk. olie 
1 fed h ... Læs mere
- Grydestegt kylling med agurkesalat Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling ca. 1400 g
1 bdt. persille
25 g margarine (fx FRI eller Nutana)
salt og peber
3 dl vand
2 dl mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Agurkesalat – lav den selv, se herunder.
 ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling ca. 1400 g
1 bdt. persille
25 g margarine (fx FRI eller Nutana)
salt og peber
3 dl vand
2 dl mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Agurkesalat – lav den selv, se herunder.
 ... Læs mere
- Grøntsagstærte, grov bund Ingredienser:
1 bund:
120 g Amo Hvedemel 
60 g Amo Grahamsmel
100 g kold margarine (mælkefri)
3 spsk. vand
Eksempel på fyld:
2 porrer og 1 løg skåret i mindre ringe og kogt 5 min. 
150 g kogt skinke, evt. i tern
Æggemasse: ... Læs mere Ingredienser:
1 bund:
120 g Amo Hvedemel 
60 g Amo Grahamsmel
100 g kold margarine (mælkefri)
3 spsk. vand
Eksempel på fyld:
2 porrer og 1 løg skåret i mindre ringe og kogt 5 min. 
150 g kogt skinke, evt. i tern
Æggemasse: ... Læs mere
- Hjemmelavede pitabrød Ingredienser:
6 stk.
500 g Amo Hvedemel 
3½ dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk. groft salt
Fyld:
Salat, tomat, agurk, skinketern - eller andet fyld efter ønske.
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet. Rør salt o ... Læs mere Ingredienser:
6 stk.
500 g Amo Hvedemel 
3½ dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk. groft salt
Fyld:
Salat, tomat, agurk, skinketern - eller andet fyld efter ønske.
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet. Rør salt o ... Læs mere
- Hjemmelavet pizza Ingredienser:
Dej:
2,5 dl lunkent vand
1 pk. gær
1 tsk. salt
2 spsk. salatolie
Ca. 500 g hvedemel
Lidt olie til bradepanden
Fyld:
500 g hakket oksekød
250 g champignon
2 ds. flåede/hakkede tomater
1 bouillonterning
200 g ... Læs mere Ingredienser:
Dej:
2,5 dl lunkent vand
1 pk. gær
1 tsk. salt
2 spsk. salatolie
Ca. 500 g hvedemel
Lidt olie til bradepanden
Fyld:
500 g hakket oksekød
250 g champignon
2 ds. flåede/hakkede tomater
1 bouillonterning
200 g ... Læs mere
- Italiensk fiskefad Ingredienser:
4 personer
1 tsk. olie til smøring af fadet
600 g filet af lyssej, mørksej, torsk, lange, kulmule eller laks
1 tsk. groft salt
2 løg eller 1 porre
4 gulerødder eller persillerødder, ca. 300 g renset vægt
1 fed ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 tsk. olie til smøring af fadet
600 g filet af lyssej, mørksej, torsk, lange, kulmule eller laks
1 tsk. groft salt
2 løg eller 1 porre
4 gulerødder eller persillerødder, ca. 300 g renset vægt
1 fed ... Læs mere
- Kalkungryde Ingredienser:
275 g kalkunkød i strimler
200 g champignon
1 tsk. paprika
1 spsk. olie (fx olivenolie)
1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
1 pakke bacon i skiver
1 dl vand
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
1 spsk. soya ... Læs mere Ingredienser:
275 g kalkunkød i strimler
200 g champignon
1 tsk. paprika
1 spsk. olie (fx olivenolie)
1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
1 pakke bacon i skiver
1 dl vand
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
1 spsk. soya ... Læs mere
- Kartoffel-gulerod-porresuppe Ingredienser:
4 personer
400 g skrællede kartofler
3 mellem store gulerødder
2 porrer
3 spsk. olivenolie
7 dl vand
1 terning hønsebouillon
3 dl risdrik eller lign.
1 dl mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Evt. 1 ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
400 g skrællede kartofler
3 mellem store gulerødder
2 porrer
3 spsk. olivenolie
7 dl vand
1 terning hønsebouillon
3 dl risdrik eller lign.
1 dl mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Evt. 1 ... Læs mere
- Kylling i tomat med frisk pasta Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingebrystfileter a 280 g
6-8 mellemstore tomater
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. olivenolie
1 spsk. mælkefri margarine 
Salt og friskkværnet peber
Frisk basilikum
2 pakker frisk past ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingebrystfileter a 280 g
6-8 mellemstore tomater
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. olivenolie
1 spsk. mælkefri margarine 
Salt og friskkværnet peber
Frisk basilikum
2 pakker frisk past ... Læs mere
- Kylling med stegte æbler og kartofler Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingebrystfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
4 store kartofler
2 løg
4 æbler, skrællede
1 spsk. olivenolie
2 dl hønsebouillon
Sådan gør du:
Skræl og skær kart ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingebrystfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
4 store kartofler
2 løg
4 æbler, skrællede
1 spsk. olivenolie
2 dl hønsebouillon
Sådan gør du:
Skræl og skær kart ... Læs mere
- Kylling med svampe og pasta Ingredienser:
4 personer
280 g kyllingeinderfileter
200 g champignon eller blandede svampe
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 dl vand
½ terning hønsebouillon
1½ dl mælkefri ”madlavningsfløde”/cuisine
Pynt evt. med frisk per ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
280 g kyllingeinderfileter
200 g champignon eller blandede svampe
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 dl vand
½ terning hønsebouillon
1½ dl mælkefri ”madlavningsfløde”/cuisine
Pynt evt. med frisk per ... Læs mere
- Kylling Saltimbocca Ingredienser:
4 personer
280 g kyllingebrystfilet
4 skiver parmaskinke
1 tsk. tørret salvie
4 tandstikkere
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
500 g grønne asparges
1 kg små kartofler 
Sådan gør du:
 ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
280 g kyllingebrystfilet
4 skiver parmaskinke
1 tsk. tørret salvie
4 tandstikkere
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
500 g grønne asparges
1 kg små kartofler 
Sådan gør du:
 ... Læs mere
- Kyllingedeller med soltørrede tomater Ingredienser:
4 personer
450 g hakket kyllingekød
1 tsk. salt
1 lille løg, finthakket eller revet
1 dl risdrik, havredrik eller lign.
1/2 dl havregryn
1 dl hakket, frisk basilikum
4 soltørrede tomater, hakkede
friskkværnet  ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
450 g hakket kyllingekød
1 tsk. salt
1 lille løg, finthakket eller revet
1 dl risdrik, havredrik eller lign.
1/2 dl havregryn
1 dl hakket, frisk basilikum
4 soltørrede tomater, hakkede
friskkværnet  ... Læs mere
- Kyllingefrikadeller og kartoffelsalat Ingredienser:
4 personer
400 g god dansk Himmerlands kyllingefars
1 løg
3 hele æg
1 dl risdrik eller havredrik
1 dl fuldkornsmel eller havregryn
3 gulerødder
1 dl æblemost
Salt og peber
2 spsk. vindruekerneolie
Kartoffels ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
400 g god dansk Himmerlands kyllingefars
1 løg
3 hele æg
1 dl risdrik eller havredrik
1 dl fuldkornsmel eller havregryn
3 gulerødder
1 dl æblemost
Salt og peber
2 spsk. vindruekerneolie
Kartoffels ... Læs mere
- Kyllingegryde med abrikoser Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
350 g tørrede abrikoser
6 dl vand
40 g hvedemel
4 spsk. olivenolie
1 terning hønsebouillon
Salt og friskkværnet
peber
Sådan gør du:
Lad abrikoserne koge i va ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
350 g tørrede abrikoser
6 dl vand
40 g hvedemel
4 spsk. olivenolie
1 terning hønsebouillon
Salt og friskkværnet
peber
Sådan gør du:
Lad abrikoserne koge i va ... Læs mere
- Kyllingoverlår med krydderurter Ingredienser:
4 personer
700 g overlår
1 dl rugmel
1 stor håndfuld krydderurter (fx persille, dild, purløg, basilikum)
1 tsk. salt
800 g Nix Pille kartofler
100 g margarine (mælkefri)
2 rødløg
1/2 dl balsamicoeddike
1/2  ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
700 g overlår
1 dl rugmel
1 stor håndfuld krydderurter (fx persille, dild, purløg, basilikum)
1 tsk. salt
800 g Nix Pille kartofler
100 g margarine (mælkefri)
2 rødløg
1/2 dl balsamicoeddike
1/2  ... Læs mere
- Laks dampet med grøntsager Ingredienser:
4 laksefileter (ca. 1 pr. person)
4 cherrytomater
4 champignon
1 porre
Friske babyspinatblade
Citronsaft
Hvidløgspeber
Salt
Ris/pasta/kartofler efter smag serveres til.
Sådan gør du:
Start med ... Læs mere Ingredienser:
4 laksefileter (ca. 1 pr. person)
4 cherrytomater
4 champignon
1 porre
Friske babyspinatblade
Citronsaft
Hvidløgspeber
Salt
Ris/pasta/kartofler efter smag serveres til.
Sådan gør du:
Start med ... Læs mere
- Lasagne, stor Ingredienser:
Lasagneplader – ca. 15-18 stk.
800 g hakket oksekød
2 ds. hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 hakkede løg
Hvidløg efter smag
1-2 revede gulerødder
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
 ... Læs mere Ingredienser:
Lasagneplader – ca. 15-18 stk.
800 g hakket oksekød
2 ds. hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 hakkede løg
Hvidløg efter smag
1-2 revede gulerødder
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
 ... Læs mere
- Lækker kyllingegryde Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g
2 røde snackpebre i ringe
200 g dåseananas i tern
Lagen fra ananas
1 lille løg i tern
2 fed presset hvidløg
1 dåse kokosmælk (400 ml)
2 spsk. paprika
50 g ko ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g
2 røde snackpebre i ringe
200 g dåseananas i tern
Lagen fra ananas
1 lille løg i tern
2 fed presset hvidløg
1 dåse kokosmælk (400 ml)
2 spsk. paprika
50 g ko ... Læs mere
- Mads' egne fiskefrikadeller Ingredienser:
8-10 stk.
500 g lyssej- eller torskefilet
lidt rejer efter smag
1 finthakket eller revet løg
Friske spinatblade efter smag
75 g hvedemel (eller alternativt glutenfri mel)
1 æg 
1-2 dl risdrik eller lign.
Salt og ... Læs mere Ingredienser:
8-10 stk.
500 g lyssej- eller torskefilet
lidt rejer efter smag
1 finthakket eller revet løg
Friske spinatblade efter smag
75 g hvedemel (eller alternativt glutenfri mel)
1 æg 
1-2 dl risdrik eller lign.
Salt og ... Læs mere
- Mørbrad-ret Ingredienser:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
1-2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
3 dl hønsebouillon
4 dl kokosmælk
½ tsk. salt
½ tsk. sort peber
4 dl ris
Sådan gør du:
Pil og hak løgene. Opvarm olien på en ... Læs mere Ingredienser:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
1-2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
3 dl hønsebouillon
4 dl kokosmælk
½ tsk. salt
½ tsk. sort peber
4 dl ris
Sådan gør du:
Pil og hak løgene. Opvarm olien på en ... Læs mere
- Mørksej-krebinetter med grønt Ingredienser:
4 personer
500 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp (fx Struer Rasp)
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser eller fx minimajs
Kold dressing:
2 dl sojayoghurt (fx Alpro)
1 dl mayonnaise
Purløg
Smag til med  ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
500 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp (fx Struer Rasp)
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser eller fx minimajs
Kold dressing:
2 dl sojayoghurt (fx Alpro)
1 dl mayonnaise
Purløg
Smag til med  ... Læs mere
- Nem kylling med penne og ærter Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. olivenolie
1 dl hvidvin
200 g grønne ærter, frosne
1,5 dl cuisine (mælkefri madlavningsfløde)
1 dl persille, hakket
400 g past ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. olivenolie
1 dl hvidvin
200 g grønne ærter, frosne
1,5 dl cuisine (mælkefri madlavningsfløde)
1 dl persille, hakket
400 g past ... Læs mere
- Oksekødstærte Ingredienser:
Tærtebund:
50 g margarine (mælkefri)
½ dl vand
ca. 125 g hvedemel
Forslag til fyld:
500 g hakket oksekød
1 revet gulerod
½ revet squash
1 lille revet løg
salt + peber
Ovenpå:
3 æg + 1 dl mælkefri cuisi ... Læs mere Ingredienser:
Tærtebund:
50 g margarine (mælkefri)
½ dl vand
ca. 125 g hvedemel
Forslag til fyld:
500 g hakket oksekød
1 revet gulerod
½ revet squash
1 lille revet løg
salt + peber
Ovenpå:
3 æg + 1 dl mælkefri cuisi ... Læs mere
- Orientalsk fiskesuppe Ingredienser:
4 personer
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk. fintrevet ingefær
1 liter bouillon 
1 dåse kokosmælk light
Tilbehør:
Groft brød
Sådan gør du:
Skær torskefileterne i ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk. fintrevet ingefær
1 liter bouillon 
1 dåse kokosmælk light
Tilbehør:
Groft brød
Sådan gør du:
Skær torskefileterne i ... Læs mere
- Pasta med broccoli og laks Ingredienser:
4 personer
400 g fuldkornspasta, fx konkylier
500 g broccoli
2 porrer
3 spsk. olie, fx olivenolie eller koldpresset rapsolie
3 spsk. citronsaft 
1 tsk. groft salt
peber
150 g røget laks
40 g hakkede mandler, evt ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
400 g fuldkornspasta, fx konkylier
500 g broccoli
2 porrer
3 spsk. olie, fx olivenolie eller koldpresset rapsolie
3 spsk. citronsaft 
1 tsk. groft salt
peber
150 g røget laks
40 g hakkede mandler, evt ... Læs mere
- Pasta med kødsauce Ingredienser:
500 g hakket oksekød
Hakket løg efter smag
Olivenolie, kokosolie eller lign.
1 ds. koncentreret tomatpuré
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
2 dl vand
1 revet gulerod
Salt og peber
1,5 dl risdrik, havred ... Læs mere Ingredienser:
500 g hakket oksekød
Hakket løg efter smag
Olivenolie, kokosolie eller lign.
1 ds. koncentreret tomatpuré
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
2 dl vand
1 revet gulerod
Salt og peber
1,5 dl risdrik, havred ... Læs mere
- Rosmarinkylling med citron og oliven Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
2-3 økologiske citroner
1-2 tsk. frisk/tørret rosmarin
2 fed hvidløg
2 løg
½ dl olivenolie
1 dl gode oliven
Salt og friskkværnet peber
Godt brød
Sådan gør du ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
2-3 økologiske citroner
1-2 tsk. frisk/tørret rosmarin
2 fed hvidløg
2 løg
½ dl olivenolie
1 dl gode oliven
Salt og friskkværnet peber
Godt brød
Sådan gør du ... Læs mere
- Rødtunge dampet med citron og fennikel Ingredienser:
4 personer
2 flåede hele rødtunger, ca. 800 g i alt
2 dl hvedemel
3 spsk. olivenolie
1 tsk. fennikelfrø
salt og peber
saft af 1 citron
2 dl hvidvin
4 julesalat
1 lille bundt bredbladet persille
500 g frisk sp ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 flåede hele rødtunger, ca. 800 g i alt
2 dl hvedemel
3 spsk. olivenolie
1 tsk. fennikelfrø
salt og peber
saft af 1 citron
2 dl hvidvin
4 julesalat
1 lille bundt bredbladet persille
500 g frisk sp ... Læs mere
- Sauce til kartoflerne Ingredienser:
1 bouillonterning (Fx Knorr Oksebouillon)
3 dl vand
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
Evt. kulør (til brun sauce)
Jævning:
Hvedemel + koldt vand
eller
Maizena Majsstivelse + koldt vand
Smages til med:
1 tsk. ... Læs mere Ingredienser:
1 bouillonterning (Fx Knorr Oksebouillon)
3 dl vand
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
Evt. kulør (til brun sauce)
Jævning:
Hvedemel + koldt vand
eller
Maizena Majsstivelse + koldt vand
Smages til med:
1 tsk. ... Læs mere
- Sennepskylling og perlespelt Ingredienser:
4 personer
500 g kyllingebrystfilet
Marinade:
1/2 dl sennep
2 spsk. flydende honning
50 g hasselnøddeflager (erstat evt. med havregryn)
2 dl perlespelt
1 rødløg
1 bdt. forårsløg
2 røde æbler
1 håndfuld b ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
500 g kyllingebrystfilet
Marinade:
1/2 dl sennep
2 spsk. flydende honning
50 g hasselnøddeflager (erstat evt. med havregryn)
2 dl perlespelt
1 rødløg
1 bdt. forårsløg
2 røde æbler
1 håndfuld b ... Læs mere
- Sprød kyllingewok med ingefær Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. solsikkeolie
1 cm frisk ingefær, fintrevet
1 fed hvidløg, presset
200 g strimlet hvidkål
80 g cashewnødder
4 spsk. soja
½ dl ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. solsikkeolie
1 cm frisk ingefær, fintrevet
1 fed hvidløg, presset
200 g strimlet hvidkål
80 g cashewnødder
4 spsk. soja
½ dl ... Læs mere
- Tarteletfyld med kylling Ingredienser:
2-3 stk. kyllingebrystfileter
1 dåse hvide asparges 
1 kyllingebouillonterning
Salt og hvid peber
Til saucen:
Mælkefri margarine
Hvedemel
Risdrik, Havredrik eller lign.
Sådan gør du:
Kog kylli ... Læs mere Ingredienser:
2-3 stk. kyllingebrystfileter
1 dåse hvide asparges 
1 kyllingebouillonterning
Salt og hvid peber
Til saucen:
Mælkefri margarine
Hvedemel
Risdrik, Havredrik eller lign.
Sådan gør du:
Kog kylli ... Læs mere
- Thaikylling med gule ris Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
4 fed hvidløg, presset
Friskkværnet peber
6 spsk. sojasauce
1 spsk. olie
1 gulerod, revet
1 løg, finthakket
3 dl ris
5 dl vand
1 terning hønsebouillon
1 tsk. gurkemeje
 ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
1 hel kylling, 1200 g
4 fed hvidløg, presset
Friskkværnet peber
6 spsk. sojasauce
1 spsk. olie
1 gulerod, revet
1 løg, finthakket
3 dl ris
5 dl vand
1 terning hønsebouillon
1 tsk. gurkemeje
 ... Læs mere
- Thaisuppe med kylling og ingefær Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
1 liter klar hønsekødssuppe (evt. fra frost, uden grøntsager)
5 cm frisk ingefær
½ dl sojasauce
1 bdt. forårsløg, fintsnittet
1 bakke babyspinat
Saft fra ½ lim ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
1 liter klar hønsekødssuppe (evt. fra frost, uden grøntsager)
5 cm frisk ingefær
½ dl sojasauce
1 bdt. forårsløg, fintsnittet
1 bakke babyspinat
Saft fra ½ lim ... Læs mere
- Tomatsuppe Ingredienser:
25 g margarine (mælkefri)
1 løg skåret i grove stykker (75 g)
1 lille grofthakket fed hvidløg
3 gulerødder skåret i mindre stykker (175 g)
1 dåse hakkede tomater (400 g)
1 tsk. tørret basilikum
1 liter grøn ... Læs mere Ingredienser:
25 g margarine (mælkefri)
1 løg skåret i grove stykker (75 g)
1 lille grofthakket fed hvidløg
3 gulerødder skåret i mindre stykker (175 g)
1 dåse hakkede tomater (400 g)
1 tsk. tørret basilikum
1 liter grøn ... Læs mere